Szőke 94 Kereskedelmi, Szolgáltató és Vendéglátó Betéti Társaság

A projekt címe: Gyakornoki program megvalósítása a Szőke Cukrászdánál

A szerződött támogatás összege: 17 265 648 Ft

A támogatás mértéke: 100 %


 

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt megvalósításával célunk 6 fő fiatal gyakornok munkaerő-piaci integrációja, a gyakornokok szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának bővítése, mélyítése, ezáltal munkaerő-piaci kilátásainak és foglalkoztatási feltételeinek javítása.

A 6 fő gyakornokot 9 hónapon keresztül kívánjuk foglalkoztatni, majd ezt követően 4,5 hónapon keresztül tovább foglalkoztatni. A projekt megvalósításával biztosítani kívánjuk a vállalati gyakornokok minél hatékonyabb szaktudáshoz való jutását. A gyakornokok szakmai irányítását az erre a célra kijelölt vállalati gyakornoki kapcsolattartók fogják ellátni.

A gyakornoki álláshelyek kialakításának előnye, hogy a fiatal munkavállaló valódi gyakorlati, szakmai munkatapasztalatot, referenciát szerez, ezáltal javul a munkaerő-piaci helyzete. Amennyiben pedig hosszú távon megfelel szakmai elvárásainknak, abban az esetben főállású, állandó foglalkoztatása is biztosíthatóvá válik.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás piaci versenyelőnye tovább növekedhet, a vevői igények hatékonyabb és nagyobb tömegben történő kielégítésére válik alkalmassá.

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2018.03.01.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01579


 

 


Rólunk

Minden üzletünkben:Szõke Cukrászda © 2011 | Kapcsolat
Adatvéfelmi szabájzatunk: GDPR ICE-LINE Kft, GDPR Szőke 94 Bt.
^ A lap tetejére ^