Bevezető

Köszöntjük honlapunkon.

Örülünk, hogy Ön érdeklődik cukrászdáink kínálata iránt. Kérjük, nézze végig a képeket, amelyek nemcsak az üzletekről készültek, hanem rendkívül finom süteményeinkről, tortáinkról, fagylaltjainkról is, amelyek mind a Hatvan utcai, mind az Úrrétje utcai üzletünkben megvásárolhatók és megrendelhetők. Reméljük, hogy mielőbb vendégeink között üdvözölhetjük Önt, barátait és családtagjait egyaránt. Úgy gondoljuk, hogy ha Ön, Önök kellemes környezetben, mindig jót kapnak, jó áron, udvarias, készséges kiszolgálással, akkor jó hírét viszik üzleteinknek, a Szőke Cukrászdáknak, s így máskor is szívesen és többen vissza fognak térni hozzánk.

Bemutatkozás

Cégünk családi vállalkozás. Ez a fajta tulajdonosi szemlélet áthatja tevékenységünk minden pillanatát és garantálja a szolgálatkészséget, rugalmasságot, gyorsaságot, igényességet. Első, vidéki kis fagylaltozónkat 1987-ben nyitottuk Feleségem szülőfalujában, Bökönyben, a munkahelyemen, a község művelődési házában. Az üzlet kellemes színfoltja volt a falu főterének, közösségi életének. Kifelé terasszal, befelé az aulába a rendezvények vendégeit szolgálva pozitívan hatott a művelődési ház működésére, programjainak színvonalára. Itt, a bontakozó versenyszférában később nagyon jól hasznosítható tapasztalatokat szereztünk. Erre alapozva, tudatos tervezéssel építettük meg 1990-92-ben Debrecenben a nívós, igényes Vezér utcai környezetben, az Úrrétje utca 14. szám alatt házunkat, melyben helyet kapott cukrászüzem, fagylaltkészítő műhely, cukrászda és a család otthona. Ezzel nagy lépést tett a vállalkozásunk, hiszen 1995 tavaszán saját tulajdonú üzletben a keleti régió központjában kezdhettük meg magasabb színvonalon működésünket. A hely bár a város szélén van, de az igényes környezet, a nagy igyekezettel készült finomságok hamar kedveltté tették az első debreceni Szőke Cukrászdát. Folyamatosan bővíteni tudtuk a kínálatot, fokoztuk az előállított termékek minőségét, mennyiségét, fejlesztettük a technikai hátteret, a technológiai folyamatokat, növeltük a dolgozói létszámot, képeztük, formáltuk őket és önmagunkat. Előbb egy, később már négy hangulatos megjelenésű, mozgó fagylaltos triciklivel jártuk a város utcáit, rendezvényeit. Így aki nem jutott el hozzánk, városszéli cukrászdánkba, ahhoz igyekeztünk mi eljuttatni egyre finomabb fagylaltjainkat. A legkisebb családi, névnapi, születésnapi partiktól a céges nyíltnapokon át az óvodai, iskolai gyermeknapi rendezvényeken, ballagásokon, évzárókon, majálisokon, városrészi családi juniálisokon, Mihály napi vásárokon, fesztiválokon keresztül a Virágkarneválokig. A családias hangulatú cukrászda csendes környezetben, zöld övezetben található, mely alatt az üzleteinket és a partnereinket ellátó cukrászüzem is működik. Ingyenes parkolási lehetőség, fedett terasz, kerékpártároló, kisgyermekes vendégeink számára gyermeketető szék áll rendelkezésre. A helyben készülő finomságokhoz kiváló minőségű alapanyagokat: magyar házitejet, sok-sok friss gyümölcsöt, magyar diót, mákot, mézet, olasz ízanyagokat, pasztákat használnak fel cukrászaink a kézműves technológiával, saját fejlesztésű receptek alapján készülő fagylaltok, sütemények és torták gyártása során. A Debrecen kertvárosában található Szőke cukrászda azóta is sikeresen működik, változatlanul képviseli a családi vállalkozás értékeit.


A mutatkozó igényekre való tekintettel, bízva az egyre bővülő tudásszintünkben, úgy éreztük, tovább kell lépnünk. Forgalmunk növelése és fejlődésünk érdekében meg kell, hogy jelenjünk a város központjában. Igyekeztünk a belvárosban is piacot, üzletet szerezni süteményeinknek, tortáinknak, fagylaltjainknak, szolgáltatásainknak. A második Szőke Cukrászdát, a Hatvan utcai üzletünket 2000 tavaszán nyitottuk meg Debrecen legismertebb nevezetessége közelében, a híres Nagytemplomtól 100 méterre, a nagy Postával szemben. A belvárosi cukrászda szolgáltatásaiban és megjelenésében is hűen képviseli az Úrrétje utcai üzletünket. Ugyanazokat a minőségi finomságokat kínálja, ugyanazt a frissességet biztosítja. Minden reggel nyitás előtt, továbbá a nap folyamán többször is érkezik újabb és újabb süteményszállítmány az Úrrétje utcai cukrászüzemünkből. 2008-ban megvásároltuk az üzlethelyiség tulajdonjogát. 2009-ben teljesen felújítottuk az üzlet belsejét. Modern berendezés, kellemes légkör, nyáron zöld teraszsziget várja a vendégeket. Előző évben (2010) új ruhába öltözött a teljes külső. Felújításra került az egész épületkomplexum, a műemlék jellegű társasház, az üzletsor.

Szőke Sándor
tulajdonos

Rólunk

Minden üzletünkben:Szõke Cukrászda © 2011 | Kapcsolat
Adatvéfelmi szabájzatunk: GDPR ICE-LINE Kft, GDPR Szőke 94 Bt.
^ A lap tetejére ^