Tudtad, hogy a Food Panda Szőke Cukrászda Debrecen -n és WOLT - Szőke Cukrászda is elérhetőek vagyunk? 

Úrrétje u. 14. Tel: +36 30 664 7013
Hatvan u. 6.   Tel: +36 30 337 0906

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Fontos!

A megrendelésedet csak akkor tekintheted véglegesnek, ha a rendelés leadása után megkaptad a második visszaigazoló e-mailt is! Ez azt jelenti, hogy rendelésed feldolgoztuk, és átadtuk a cukrászainknak.

Minőségi garanciát vállalunk a tortáinkra, süteményeinkre, "Termékeinkre". 

Amennyiben panaszod, reklamációd vagy minőségi kifogásod lenne az adott termékre, kérlek jelezd felénk és minél hamarabb hozd vissza nekünk!

Tájékoztató

A Szőke Cukrászda www.szokecukraszda.hu honlapjáról elérhető webáruházon keresztül történő vásárlás akadálymentes és az előírásoknak megfelelő lebonyolítása érdekében az alábbiakról kívánunk tájékoztatni:

A cukrászdánk honlapját Társaságunk Szőke 94 Kereskedelmi, Szolgáltató és Vendéglátó Betéti Társaság üzemelteti, a székhelyünk 4032 Debrecen, Úrrétje u. 14. cím alatt található, cégünk cégjegyzékszáma: 09-06-004310, adószáma: 228660376-2-09. Ha kérdésed lenne, elérhetsz bennünket e-mail címünkön: szokecukraszda@szokecukraszda.hu, illetve a telefonszámunkon: +36 30 983 9734

A vevők, fogyasztók számára a webáruházunk előzetes regisztráció nélkül használható! A vásárlás során személyes adatok megadása nem kötelező, de a megrendelésének a teljesítése érdekében szükséges lehet, hogy a szállítási címet megadd. A bankkártyás fizetés esetén a szolgáltató részére pénzügyi teljesítéshez szükséges átadnod neved, és egyéb adataid. Ha személyes adatod hozzánk kerülne, akkor azokat az adatvédelmi előírások alapján bizalmasan kezeljük, megvédjük az adatvédelmi előírások alapján. A közöttünk létrejött szerződés teljesítésére alkalmazni szükséges a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormány rendelet egyes rendelkezéseit.

Felhívjuk figyelmed, hogy a termékeink összetevőit gondosan tekintsd át. Termékeink között gondosan válogassatok, ha a potenciális fogyasztó bármely ételallergiában szenved, vagy azzal összefüggő egészségügyi kockázat fenáll!

Megrendelés

A megrendelés leadása előtt lehetőséged van válogatni termékeink között, azok fényképeit, összetevőit megismerni. A megrendelése során kiválasztott termékek egy virtuális „kosár” menüpontban összefoglalásra kerülnek. A megrendelés során a „kosár” összesíti a kiválasztott termékeket, azok vételárát, amelyekhez még további termékeket kiválaszthat, vagy azokból éppen törölhet.

A megrendelés előtt figyelmesen nézd meg a termékeket, azok összetevőit, illetve árát. A megrendelés egy automatizált munkafolyamat, amely a gyors és pontos kiszolgálása érdekében a megrendelések mielőbbi teljesítésére van optimalizálva. A megrendelés feladása szerződéses kötelezettséget hoz létre közöttünk.

A megrendelés után a pénztár funkcióba vezet át a webáruházunk, ahol meg kell adnod a kért adatokat, választhatsz fizetési és szállítási lehetőségeink egyikéből.

Fizetés

Webáruházunkban jelenleg nincs lehetőség bankkártyás fizetésre. Készpénzes vagy előre utalással lehet rendelni (kivétel a házhozszállításnál, mert ott lehet jelezni, hogy bankkártya terminált vigyen kollégánk).

Szállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÚRRÉTJE UTCAI ÜZLETÜNKBEN

Kellemes családias környezetben várunk, tágas terasszal. Ingyenes Wi-FI használatot, SZÉP kártyás illetve bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL HATVAN UTCAI ÜZLETÜNKBEN

Kellemes családias környezetben várunk. Teraszunkról a kilátás a híres Debreceni Nagytemplomra néz. Ingyenes Wi-FI használatot, SZÉP kártyás illetve bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DEBRECENEN KÍVÜL

Cukrászdánk saját hűtös autójával szállítunk ki. 250 Ft/km. A részleteket telefonon vagy emailben egyeztetjük. Viszont vedd vigyelembe, hogy oda-vissza utat számoljuk fel, ha Debrecenen kívüli címre kéred. Ha nem kértél tortadobozt, nekünk bele kell tenni, így 400ft/torta díjat számolunk hozzá.
Szállítási időpontjaink: 8:00 - 9:00, illetve 13:00 - 14:00 között. Hétfőnként nincs kiszállításunk. 250 Ft/km (oda-vissza)

Visszaigazolás

A megrendelésed fogadásáról a webáruházunk visszaigazolást küld arra az e-mail címre, amelyet megadtál a rendelésnél, így kérlek valós e-mail címet használj. A visszaigazolással párhuzamosan rögzül a megrendelése webáruházunk adatbázisába, ezért annak megérkezését kövesd figyelemmel. Ha megrendelésed követő 24 órán belül a visszaigazolás nem érkezne meg az e-mail címedre, akkor kérjük, hogy arról tájékoztass bennünket a fenti e-mail címen, telefonszámon, illetve ellenőrizze levelező rendszerét.

Árak

Az áraink bruttó összegben vannak feltüntetve, amely tartalmazza a mindenkori általános forgalmi adó összegét. A termékeink árait előzetes tájékoztatás nélkül bármikor módosíthatjuk. Természetesen ez nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek megrendelése már folyamatban van. Ha esetleg olyan terméket szállítunk ki Neked, amelyet korábban nem rendeltél meg, arra vonatkozóan ellenszolgáltatást nem követelünk.

Elállás

Azon termékek esetén, ahol az ellenérték megfizetése banki átutalással, illetve az utólagos fizetéssel kerül kiválasztásra széleskörű elállási jogot tudunk biztosítani. A fogyasztó az elállást a banki utalásos, illetve utánvétel esetén a vevő szabadon gyakorolhatja. Mindazon megrendelés ellenértékének kifizetésére 48 órán belül nem kerül sor, törlünk, és olyan megrendelésnek tekintünk, amelytől a fogyasztó elállt.

Visszavétel

Az élelmiszerbiztonsági előírások megtartására különös figyelmet fordítunk. Abban az esetben, ha bármely távoli kockázata is fennállna az élelmiszerbiztonsági előírások megsértésének, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a termékünket visszahívjuk, és a kereskedelmi forgalomból kivonjuk.

Az élelmiszerekre, így a cukrászati termékekre nem kell alkalmazni a távollevők között kötött szerződésnek a fogyasztót megillető elállási jogait. Az élelmiszert annak rövid távú eltarthatósága, illetve élelmiszer biztonsági előírások megtartására vonatkozó kötelezettségeink miatt nem veszünk vissza. Ha a termékünk a kiszállítás során a csomagolással együtt sérült, és szemmel láthatóan a fogyasztó nem bontotta ki a terméket, akkor a kiszállítás díját visszaadjuk.

Teljesítési akadály

Ha a vállalkozás a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a vállalkozást nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól. Ha a megrendelést nem tudjuk teljesíteni, akkor felvesszük a kapcsolatot Veled a megadott elérhetőségeden. A megrendelt termék hiány miatt helyettesítő terméket ajánlunk, és hozzájárulásoddal megrendelést e helyettesítő termékkel teljesítjük.

Felelősség kizárás

Kizárjuk a felelősségünket mindazon esetben, ha termékünket – a megfelelő figyelem felhívás, és tájékoztatás ellenére - olyan személy fogyasztja, aki ételallergiában, vagy bármely táplálkozással összefüggő megbetegedésben szenved, és ebből eredően sérelme, kára keletkezne. A felelősségünk kizárás kiterjed személyiségi jogok sérülésére, a szerződésen belüli károkra, és azok következményeire is.

Kizárjuk a felelősségünket harmadik személyek mulasztása miatt így, ha megrendelés során hiba az informatikai szolgáltató, programhiba miatt keletkezne.

Nem áll fenn felelősségünk a házhoz szállítás során a futár szolgáltatásokat ellátó személy, illetve vállalkozás késedelme, vagy károkozása vonatkozásában. Ha a megrendelés során a házhoz szállítást választja, akkor a felelősségünk a termékért, annak csomagolásáért, annak a futár részére történő átadásig terjedi.

Adatkezelési tájékoztató

Az ICE-LINE Kft és a Szőke 94 Bt. adatvédelmi irányelve  Ide kattintva letölthető