Tudtad, hogy a Food Panda Szőke Cukrászda Debrecen -n és WOLT - Szőke Cukrászda is elérhetőek vagyunk? 

Úrrétje u. 14. Tel: +36 30 664 7013
Hatvan u. 6.   Tel: +36 30 337 0906

Rólunk

Köszöntjük honlapunkon!

Örülünk, hogy érdeklődsz cukrászdáink kínálata iránt. Kérjük, nézd végig a képeket, amelyek nemcsak az üzletekről készültek, hanem rendkívül finom süteményeinkről, tortáinkról, fagylaltjainkról is, amelyek mind a Hatvan utcai, mind az Úrrétje utcai üzletünkben megrendelhetők, megvásárolhatók. Reméljük, hogy mielőbb vendégeink között üdvözölhetünk Téged, barátaidat és családtagjaidat egyaránt. Úgy gondoljuk, hogy ha Te, Ti kellemes környezetben, mindig jót kaptok, jó áron, udvarias, készséges kiszolgálással, akkor jó hírét viszitek üzleteinknek, a Debreceni Szőke Cukrászdáknak, s így máskor is szívesen és többen vissza fogtok térni hozzánk.

Bemutatkozás

Szőke Cukszászda Úrrétje utcaCégünk családi vállalkozás. Ez a fajta tulajdonosi szemlélet áthatja tevékenységünk minden pillanatát és garantálja a szolgálatkészséget, rugalmasságot, gyorsaságot, igényességet. Első, vidéki kis fagylaltozónkat 1987-ben nyitottuk Feleségem szülőfalujában, Bökönyben, a munkahelyemen, a község művelődési házában. Az üzlet kellemes színfoltja volt a falu főterének, közösségi életének. Kifelé terasszal, befelé az aulába a rendezvények vendégeit szolgálva pozitívan hatott a művelődési ház működésére, programjainak színvonalára. Itt, a bontakozó versenyszférában később nagyon jól hasznosítható tapasztalatokat szereztünk. Erre alapozva, tudatos tervezéssel építettük meg 1990-92-ben Debrecenben a nívós, igényes Vezér utcai környezetben, az Úrrétje utca 14. szám alatt házunkat, melyben helyet kapott cukrászüzem, fagylaltkészítő műhely, cukrászda és a család otthona. Ezzel nagy lépést tett a vállalkozásunk, hiszen 1995 tavaszán saját tulajdonú üzletben a keleti régió központjában kezdhettük meg, magasabb színvonalon működésünket. A hely bár a város szélén van, de az igényes környezet, a nagy igyekezettel készült finomságok hamar kedveltté tették az első debreceni Szőke Cukrászdát. Folyamatosan bővíteni tudtuk a kínálatot, fokoztuk az előállított termékek minőségét, mennyiségét, fejlesztettük a technikai hátteret, a technológiai folyamatokat, növeltük a dolgozói létszámot, képeztük, formáltuk őket és önmagunkat. Előbb egy, később már négy hangulatos megjelenésű, mozgó fagylaltos triciklivel jártuk a város utcáit, rendezvényeit. Így aki nem jutott el hozzánk, városszéli cukrászdánkba, ahhoz igyekeztünk mi eljuttatni egyre finomabb fagylaltjainkat. A legkisebb családi, névnapi, születésnapi partiktól a céges nyílt napokon át az óvodai, iskolai gyermeknapi rendezvényeken, ballagásokon, évzárókon, majálisokon, városrészi családi juniálisokon, Mihály napi vásárokon, fesztiválokon keresztül a Virágkarneválokig.

Szóke Cukszászda Úrrétje utcaA családias hangulatú cukrászda csendes környezetben, zöld övezetben található, mely alatt az üzleteinket és a partnereinket ellátó cukrászüzem is működik. Bőséges ingyenes parkolási lehetőség, fedett terasz, filagória, kerékpártároló áll vendégeink rendelkezésre. A helyben készülő finomságokhoz kiváló minőségű alapanyagokat: magyar teljes értékű házi tejet, sok-sok friss gyümölcsöt, magyar diót, mákot, mézet, olasz ízanyagokat, pasztákat használnak fel cukrászaink a kézműves technológiával, saját fejlesztésű receptek alapján készülő főzött fagylaltjaink, süteményeink és tortáink gyártása során.

A mutatkozó igényekre való tekintettel, bízva az egyre bővülő tudásszintünkben, úgy éreztük, tovább kell lépnünk. Forgalmunk növelése és fejlődésünk érdekében meg kell, hogy jelenjünk a város központjában. Igyekeztünk a belvárosban is piacot, üzletet szerezni süteményeinknek, tortáinknak, fagylaltjainknak, szolgáltatásainknak. A második Szőke Cukrászdát, a Hatvan utcai üzletünket 2000 tavaszán nyitottuk meg Debrecen legismertebb nevezetessége közelében, a híres Nagytemplomtól 100 méterre, a nagy Postával szemben. A belvárosi cukrászda szolgáltatásaiban és megjelenésében is hűen képviseli az Úrrétje utcai üzletünket. Ugyanazokat a minőségi finomságokat kínálja, ugyanazt a frissességet biztosítja. Minden reggel nyitás előtt, továbbá a nap folyamán többször is érkezik újabb és újabb süteményszállítmány az Úrrétje utcai cukrászüzemünkből. 2008-ban megvásároltuk az üzlethelyiség tulajdonjogát. 2009-ben teljesen felújítottuk az üzlet belsejét. Modern berendezés, kellemes légkör, nyáron zöld teraszsziget várja a vendégeket. Szőke Cukrászda Hatvan utca2010-ben évben új ruhába öltözött a teljes külső. Felújításra került az egész épületkomplexum, a műemlék jellegű társasház, az üzletsor.

2018-ban ismét nagy lépésre szántuk el magunkat. Az Úrrétje utcán megvásároltuk a szomszéd ingatlant. A két épületkomlexum összekapcsolásával duplájára, 150-ről 300 négyzetméterre tudtuk növelni a termelőüzem alapterületét, teljesen át tudtuk alakítani a technológiai folyamatokat. Új gépekkel, eszközökkel, hűtőkkel, fagyasztókkal, munkaterületekkel, munkaasztalokkal bővülve, a munkatársaink számát növelve nőtt termelési kapacitásunk és igyekszünk folyamatosan emelni munkánk, munkavégzésünk, előállított termékeink színvonalát, minőségét.

2019. február-március-áprilisában a covid-19 világjárvány kirobbanásakor sem tétlenkedtünk. A kiszolgálást előretoltuk a télikertbe és belül Szijjártó Krisztina belsőépítész-tervező szakértelmét igénybe véve, vele szorosan együttműködve, a vendégtér alapterületét megduplázva, az összes bútorzatot, pultokat, gépeket, eszközöket kicserélve, új fűthető télikertet, a fagylaltpultot az üzletből kihelyezve bioklímatikus pergolát és gardenteraszt építettünk, növeltük a gépkocsiparkolók számát.

A megújult környezet, az új design, az új miliő rendkívül pozitív fogadtatásban részesült és részesül még napjainkban is vendégeink részéről. Jól eső érzés hallani a kedves szavakat, mondatokat és a viszont választ vendégeinktől, amikor mi megköszönjük és ők azt mondják, hogy mi köszönjük.

Ezen túl is bőséges, minőségi kínálattal, kellemes környezettel, figyelmes, kedves, udvarias kiszolgálással és nagy szeretettel várunk mindkét debreceni cukrászdánkban!

Szőkéné Csordás Ircsi és Szőke Sándor
tulajdonos

Cukrászdáink

 

Szőke 94 Bt. - Napelem pályázat