Szőke 94 Kereskedelmi, Szolgáltató és Vendéglátó Betéti Társaság

  • a projekt címe: A Szőke 94 Bt. termelési potenciáljának erősítése
  • a szerződött támogatás összege: 43.139.850 Ft, melyből a pályázó 21.569.925 Ft támogatásban részesül.
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt tartalmának bemutatása

A Szőke 94 Bt. fő tevékenységi köre az éttermi, mozgó vendéglátás. A vállalkozás termékeinek palettája igen sokrétű: sós sütemények, édes sütemények, egyéb sütemények, torták, fagylaltok, egyéb cukrászati termékek előállításával, termelésével foglalkozik.

A fejlesztés keretében beszerzésre kerülő cukrász technológiai eszközökkel a vállalkozás által előállított termékek minősége javul, a termelési kapacitás 20%-kal növekszik, melynek köszönhetően a folyamatosan bővülő piaci igények kiszolgálása megvalósul, emellett az új eszközök felgyorsítják a munkafolyamatokat is, melynek köszönhető a rendeléseket nagyobb hatékonysággal, rövidebb határidőn belül tudja a vállalkozás teljesíteni.

A projekt kertében beszerzésre kerülő eszközök együttesen egy komplex rendszert alkotnak, melyek a termékek gyártási folyamatának minden egyes jelentősebb munkafolyamatát, munkafázisát érintik.

Jelen fejlesztés keretében megvalósuló eszközbeszerzések segítségével a vállalkozás piaci pozíciója erősödött, valamint kapacitásbővítésnek köszönhetően a vállalkozás foglalkoztatotti létszáma 3 fővel növekedett. A beszerzésre került eszközökkel a termelés környezettudatosabb és költséghatékonyabb.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás piaci versenyelőnye tovább növekedett versenytársaival szemben, a vevői igények hatékonyabb és nagyobb tömegben történő kielégítésére vált alkalmassá.

A 21.569.925 Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés eredményeként a Szőke 94 Bt. növelte versenyelőnyét a piacon, s ezáltal biztosítottá vált a projekt eredményeként 13 főre növelt foglalkoztatotti létszám folyamatos és hosszútávú foglalkoztatása.

a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2016.01.31.
projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00743


Sajtóközleményeink


Rólunk

Minden üzletünkben:Szõke Cukrászda © 2011 | Kapcsolat
Adatvéfelmi szabájzatunk: GDPR ICE-LINE Kft, GDPR Szőke 94 Bt.
^ A lap tetejére ^